[ Temat Został Przeniesiony do Kosza ] Graficzki

Elo Elo, przez ostatnie 2 miesiące uczę się grafiki komputerowej i chciałbym usłyszeć rzetelną opinie o moich pracach. [Obrazek: gHTR6ot.png][Obrazek: 8xXmQbB.png][Obrazek: Z4KZn1y.png][Obrazek: q8HVpOC.png][Obrazek: QEAfoup.png][Obrazek: undefined.png][Obrazek: undefined.png]
Elo Elo, przez ostatnie 2 miesiące uczę się grafiki komputerowej i chciałbym usłyszeć rzetelną opinie o moich pracach. [Obrazek: gHTR6ot.png][Obrazek: 8xXmQbB.png][Obrazek: Z4KZn1y.png][Obrazek: q8HVpOC.png][Obrazek: QEAfoup.png][Obrazek: undefined.png][Obrazek: undefined.png]
Na 1 zdjęciu to mi się tyłeczek podoba Big Grin
Nie no, a tak serio to zajebiste pracę mordo, pisz podanie na grafika! ?
Na 1 zdjęciu to mi się tyłeczek podoba Big Grin
Nie no, a tak serio to zajebiste pracę mordo, pisz podanie na grafika! ?
2/10 - Słabe rendery, czcionki nie pasujące, za duże rozmiary.

Nie zrażaj się to tylko moja subiektywna opinia. Sam jestem grafikiem, w 2 miesiące to trzaskałem ładnymi i spójnymi pracami, słabo się uczysz Wink
2/10 - Słabe rendery, czcionki nie pasujące, za duże rozmiary.

Nie zrażaj się to tylko moja subiektywna opinia. Sam jestem grafikiem, w 2 miesiące to trzaskałem ładnymi i spójnymi pracami, słabo się uczysz Wink
Moim zdaniem srednie, @Wortex lepsze juz robi ale kiedys tez robił słabsze prace
Moim zdaniem srednie, @Wortex lepsze juz robi ale kiedys tez robił słabsze prace
@Smerfetka każdy musi od czegoś zacząć i szkolić swoje umiejętności, a z czasem być coraz lepszym. Big Grin
@Smerfetka każdy musi od czegoś zacząć i szkolić swoje umiejętności, a z czasem być coraz lepszym. Big Grin
[Obrazek: TZZ.png]

[Obrazek: TTDK.png]
[Obrazek: TZZ.png]

[Obrazek: TTDK.png]
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sieć Powstała w 2014 roku.
Szablonet.pl
Szablonet.pl
Szablonet.pl
Szablonet.pl